Izvor: Blic, 29.Jan.2020, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVOREN POGON VRANJSKE FABRIKE U DRVARU Vučić: "Pomoći ćemo i Dom zdravlja"

Srpska firma iz Vranja "Jumko", koja se bavi proizvodnjom tekstila, danas je u Drvaru svečano otvorila svoj pogon u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je poručio da će se Srbija boriti da Srbima u BiH bude još bolje. On je nakon boravka u Mrkonjić Gradu posetio i Drvar, gde je zajedno sa premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem, otvorio ovaj pogon, a prisustvovao je i otvaranju filijale Komercijalne banke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Višković otvorili pogon fabrike "Jumko"

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2020

DRVAR - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorili su danas u Drvaru pogon fabrike "Jumko" iz Vranja u kojem je zaposleno 80 radnika, a za čiju gradnju je Vlada Srbije izdvojila 500.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić posetom Titovoj pećini završio posetu Drvaru

Izvor: Beta Video, 29.Jan.2020

DRVAR - Posetom Titovoj pećini u Drvaru, predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je današnju posetu tom gradu. Vučić je zajedno s premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem posetio Spomen-kompleks ``25. maj``, u kome su Titova pećina i Muzej.(pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.