Izvor: Blic, 10.Maj.2024, 06:28

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO MOGU DA SE IZVUKU?! Advokat objašnjava kako će teći sudski proces nakon što je DNK analiza dodatno produbila misteriju nestanka devojčice

Mesec i po dana je prošlo od ubistva Danke Ilić u Banjskom polju, a osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Jankovic i dalje ćute o lokaciji tela. Nedavni DNK rezultati, dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, otkrivaju da za sada nisu pronađeni biološki tragovi Danke Ilić u njihovom službenom automobilu, koji se navodno koristio u zločinu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO MOGU DA SE IZVUKU? Oglasio se advokat i potvrdio najcrnje sumnje - "Nepostojanje DNK tragova ide u njhovu korist..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2024

Mesec i po dana je prošlo od ubistva Danke Ilić u Banjskom polju, a osumnjičeni i dalje ćute o lokaciji tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.