Izvor: Blic, 03.Nov.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUĐENI ZBOG ZLOČINA IZ MRŽNJE Nasilnici koji su Iliju (30) pretukli u centru Beograda dobili uslovne kazne

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sklopilo dogovor o sporazumnom priznanju krivice sa osumnjičenima S.K. (26) I N.J. (26) za nanošenje teških telesnih povreda Iliji Vučeviću (30), a kao otežavajuća okolnost u presudi tužilaštvo je navelo da je počinjen zločin iz mržnje prema pripadnicima LGBT populacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Uslovne kazne za nanošenje teških telesnih povreda, počinjen zločin iz mržnje prema LGBT

Izvor: B92, 03.Nov.2019

Beograd -- Prvo osnovno javno tužilaštvo sklopilo dogovor o sporazumnom priznanju krivice sa osumnjičenima za nanošenje teških telesnih povreda Iliji Vučeviću (30)...Osumnjičeni su S.K. (26) i N.J. (26)...Kao otežavajuća okolnost u presudi tužilaštvo je navelo da je počinjen zločin iz mržnje...

Nastavak na B92...

Uslovne kazne za nanošenje teških telesnih povreda, počinjen zločin iz mržnje prema LGBT

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2019

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sklopilo dogovor o sporazumnom priznanju krivice sa osumnjičenima S.K. (26) i N.J. (26) za nanošenje teških telesnih povreda Iliji Vučeviću (30), a kao otežavajuća okolnost u presudi tužilaštvo je navelo da je počinjen zločin iz mržnje prema pripadnicima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OVO JE JEDAN OD NAPADAČA IZ PEKARE Vređali i tukli Iliju jer su mislili da je gej, osuđeni na uslovne kazne

Izvor: Blic, 03.Nov.2019

Zbog nanošenja teških telesnih povreda Iliji Vučeviću (30) ispred picerije "Trg" u Beogradu, osumnjičeni Stojan Katanić (26) i N.J. (26) sklopili su sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.