Izvor: Blic, 01.Feb.2024, 14:07

OŠTETILI BUDŽET ZA VIŠE OD 18 MILIONA Masovno hapšenje u Beogradu zbog PRANJA PARA: "Palo" 25 osoba, otkriveno kako su prevarili državu

U koordiniranoj akciji Uprave kriminalističke policije i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšeno 25 osumnjičenih za poreska krivična dela i pranje novca, kojima je budžet Republike Srbije oštećen za skoro 18,5 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 25 osumnjičenih da su oštetili budžet Srbije za 18,5 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2024

U koordinisanoj akciji Uprave kriminalističke policije i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšeno 25 osumnjičenih za poreska krivična dela i pranje novca, kojima je budžet Republike Srbije oštećen za skoro 18,5 miliona dinara. Za još jednim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Beogradu uhapšeno 25 osoba: Pranjem novca, poreskom utajom i prevarom došli do 18,5 miliona

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2024

U Beogradu je uhapšeno 25 osumnjičenih za poreska krivična dela i pranje novca, kojima je budžet Srbije oštećen za skoro 18,5 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.