Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 21:32

"OSTAVILI SU GA NA ULICI DA UMRE KAO PAS" Oglasio se sestrić ubijenog harmonikaša iz Niša, nakon presude nasilniku: "Bio je častan čovek, živela pravda!"

Sudija Aleksandra Mojašević Krstić rekla je u obrazloženju presude Aleksandru Selimoviću (36) zvanom “Blejd” iz Gornjeg Matejevca, koji je osuđen na 11 godina za prebijanje I nanošenje povreda harmonikašu Feratu Asanoviću (68) iz Niša od kojih je preminuo, da se napad desio nad starijim čovekom praktično bez ikakvog motiva. Ona je navela da je po oceni veštaka pet, šest udaraca je bilo dovoljno da se nanesu povrede koje su opisane a zadato je i više udaraca od toga. Optuženi je po navodima svedoka odvlačen, zadržavan i upozoravan da može čoveka ubiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.