Izvor: Blic, 08.Apr.2024, 18:32

"OSTAJEMO BEZ JEDNOG KLJUČNOG SVEDOKA" Majorka Otović Pjanović za "Blic" TV otkriva kako smrt brata ubice Danke Ilić utiče na istragu zločina

"Ostajemo bez jednog ključnog svedoka, ali imamo dovoljno materijalnih dokaza. Svakako će se uzeti u obzir njegova izjava", izjavila je majorka policije Bojana Otović Pjanović govoreći o Daliboru Dragijeviću, bratu osumnjičenog Dejana Dragijevića, koji je pre smrti priznao da je pomogao bratu da se reši tela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO SU DANKINE UBICE PREMESTILE TELO SA DEPONIJE, IAKO SU BILI OSUMNJIČENI? Majorka Otović Pjanović odgovorila na pitanje koje muči javnost

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Majorka policije Bojana Otović Pjanović objasnila je gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji kako su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić tokom istrage premestili telo na drugu lokaciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.