Izvor: Blic, 19.Jan.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGANIZATORKA BI JAJIMA NA RTS Kojo: Reci čija je ideja sa razbijanjem protesta, izvini se i napusti organizaciju!

"Da li je moguće da ste ozbiljni?", "Glupa ideja, jedva će dočekati", "Ne tražite od pristojnih ljudi da budu nepristojni"... Ovo su neki od komentara na najavu organizatora protesta "Jedan od pet miliona", koji su pozvali sugrađane da u večerašnju šetnju gradskim ulicama ponesu jaja jer "idemo na RTS".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Polemika zbog jaja za gađanje RTS-a na Twitteru

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019

Jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović pozvala je građane da na večerašnji protest ponesu jaja i gađaju RTS, a glumac Nikola Kojo poručio joj je da se, ako je to njena ideja, izvini i napusti organizaciju...Foto: Mondo/Stefan Stojanović.."Ponesite jaja, idemo na RTS",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.