Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 23:41

OPASANA DINAMITOM DRŽALA TAOCE Okončana kriza u nemačkoj bolnici u kojoj radi mnogo Srba: "Bacila je baklju i zapalila hodnik, porodilje su srećom evakuisane" (FOTO/VIDEO)

Nakon višesatne drame okončana je talačka kriza u krugu bolnice u nemačkom gradu Ahen, dok jedan od očevidaca sa lica mesta kaže da je žena stara 65 godina bila opasana dinamitom kada je uzela ljude za taoce.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBI PREŽIVELI PAKAO U NEMAČKOJ: Naoružana žena držala TAOCE u bolnici punoj NAŠIH LJUDI, evakuacija NEOPHODNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Talačka kriza u nemačkom gradu Ahen je okončana nakon više časova...U gradu Ahen u Nemačkoj je naoružana žena (65) upala u bolnicu Lizan zbog čega je policija sa vatrogascima blokirala ceo deo grada. Nakon nekoliko časova, talačka kriza je završena...- Hvala Bogu samo da je ovaj horor završen....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.