Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 16:14

ONI SU OSVOJILI INSTAGRAM – PAZITE SE, JER ĆE OSVOJITI I VAŠA JUTRA: Najpopularniji influenseri usvakog dana u 11h na RED TV-u!

Kad smo pomislili da influenseri ne mogu biti popularniji - dobili su priliku da sve ono što rade na društvenim mrežama koje su pokorili i zbog čega su popularni, prenesu na televiziju. Mladi, talentovani, zanimljivi, idoli tinejdžera krenuli su da vraćaju mlade televiziji, koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrže TV publiku. Pre samo dve nedelje počela je sa radom RED TV, televizija koja je sa dobro poznatih aplikacija preselila najpopularnija lica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sada nam je muzika najpotrebnija “STUDIO JAM” na RED TV-u je najblize koncertu trenutno!

Izvor: Story, 21.Okt.2020, 09:03

Mladi, popularni, idoli tinejdžera, talentovani, zanimljivi ljudi dobili su svoju priliku da se pojave na velikim ekranima i samim tim da pišu drugačiju televizijsku istoriju od trenutka kada je RED TV, televizija koja su stvorili nosioci internet generacije, počela sa radom. Pre samo dve nedelje,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.