Celebrity News

Sada nam je muzika najpotrebnija “STUDIO JAM” na RED TV-u je najblize koncertu trenutno!

Sada nam je muzika najpotrebnija “STUDIO JAM” na RED TV-u je najblize koncertu trenutno!

Mladi, popularni, idoli tinejdžera, talentovani, zanimljivi ljudi dobili su svoju priliku da se pojave na velikim ekranima i samim tim da pišu drugačiju televizijsku istoriju od trenutka kada je RED TV, televizija koja su stvorili nosioci internet generacije, počela sa radom.

Pre samo dve nedelje, mlada poznata lica stupila su na scenu i odlučila da ono zbog čega jesu popularna prenesu i na televiziju. 

Muzika kao univerzalni pokretač tu je da spoji različite generacije i da ih poveže u dobroj zabavi. Kvalitetna muzika, aktuelni izvođači i zvezde - ideja je da RED TV po tome bude prepoznatljiva.

Popularna mlada pop pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, i Una Živanović u emisiji “Studio Jam” svake srede vode publiku kroz muzičko putovanje sa mladim izvođačima, ali i sa već afirmisanim zvezdama. Angellina se muzikom bavi od malena.

Popularnost je stekla kao rezident pevačica u zabavnoj emisiji “Ami G Show“, kod Ognjena Amidžića i pažnju mnogobrojne publike privukla je sjajnim obradama popularnih pesama, ali i izgledom i harizmom koji je izdvajaju od drugih mladih pevačica.

Danas je jedna od najakuelnijih i najtraženijih pop pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Mlada, atraktivna i šarmantna Una Živanović iz Beograda, osim što je Angellinina najbolja prijateljica, diplomirani je primenjeni umetnik i trenutno je na master studijama. Ovo je njeno prvo ozbiljno pojavljivanje pred kamerama, a muzika kao tema joj nimalo nije strana, jer je završila muzičku školu na odseku violine i možemo primetiti da se sjajno snalazi pored Angelline u ulozi voditelja emisije “Studio Jam”.

Aktuelni muzičari u emisiji “Studio Jam” uživo izvode pet pesama: dve svoje, dve pesme drugog izvođača i challenge pesmu koju je za njih odabrao prethodni gost. Svaki gost u emisiji bira sledećeg gosta i zadaje mu challenge pesmu. Između svake pesme, gosti se upisuju u muzički leksikon – odgovaraju na pitanja svojstvena za leksikone: koja im je omiljena pesma, omiljeni izvođači, najiritantnija pesma, omiljena grupa i mnoga druga interesantna pitanja. Jedinstveno je to što će izvođači ispričati i neke zanimljive priče koje se kriju iza ogovora na pitanja iz muzičkog leksikona. Svi odgovori iz muzičkog leksikona se upisuju u bazu, a na kraju sezone, Angellina i Una će izvođače sa istim ili sličnim odgovorima spojiti da zajedno nastupe u emisiji.

Izvođači koje volite, red dobre muzike, red zanimljivog razgovora i predstavljanje zvezda iz drugog ugla. Atmosfera gde niste sigurni da li ste svi zajedno na kućnoj intimnoj sedeljci ili prisustvujete najboljoj unplugged svirci – sve to zajedno čini “Studio Jam”! Zato sredu veče rezervišite za RED TV, jer ovaj dvojac sa svojim gostima donosi više od kombinacije dobre muzike i zanimljive priče.

Komentari (0)

Loading