Izvor: Blic, 24.Sep.2023, 16:48

OGROMAN PROTEST U MADRIDU Okupilo se 40.000 Španaca, bune se protiv plana za amnestiju katalonskih separatista (FOTO)

Desetine hiljada Španaca protestovale su danas u Madridu protiv mogućih planova vršioca dužnosti premijera Pedra Sančeza da amnestira katalonske separatiste da bi dobio podršku katalonskih separatističkih partija da bi ostao na toj funkciji nakon izbora koji su održani u julu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci ne žele amnestiju katalonskih separatista: Ogroman protest u Madridu, okupilo se više od 40.000 ljudi (FOTO/VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 24.Sep.2023

Pristalice opozicione konzervativne Narodne partije (PP) došle su iz cele Španije na miting

Nastavak na 24sedam.rs...

Ogroman protest u Madridu: Desetine hiljada demonstranata na ulicama FOTO

Izvor: B92, 24.Sep.2023

Desetine hiljada Španaca protestovale su danas u Madridu protiv mogućih planova vršioca dužnosti premijera Pedra Sančeza da amnestira katalonske separatiste...On to, kako prenose mediji, čini da bi dobio podršku katalonskih separatističkih partija i ostao na toj funkciji nakon izbora koji su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.