Izvor: Blic, 23.Sep.2023, 20:47

ODBEGLI UBICA 75 PUTA IZBO ŽIVKA I PREREZAO MU VRAT ZBOG NOVCA? Motiv jezivog ubistva u Smederevu prodata kuća žrtve

Policija u Smederevu, identifikovala je N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je 21. septembra izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu kod zelene pijace u Smederevu, a mogući motiv jezivog ubistva je kako "Blic" saznaje, novac koji je ubijeni Živko I. (68) dobio nakon prodaje kuće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni otac i brat svirepog ubice iz Smedereva: Poznat i motiv zbog čega je izbo Živka, krije se u Mađarskoj

Izvor: 24sedam.rs, 23.Sep.2023

Policija u Smederevu, identifikovala je N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je 21. septembra izvršio krivično delo teško ubistvo

Nastavak na 24sedam.rs...

ŽIVKOV UBICA SE SAM PREDAO POLICIJI Otkriveno u kojoj državi je uhapšen: Zbog novca izbo muškarca 70 puta!

Izvor: Blic, 24.Sep.2023, 11:15

N. K. (44), koji je osumnjičen da je ubio Živka I. u Smederevu, uhapšen je nakon tri dana bekstva. Kako saznaje "Blic" N.K. se sam predao policiji u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.