Izvor: Blic, 24.Sep.2023, 18:41

"BIO JE SAMOTNJAK, NIJE IMAO PORODICU" Tužna sudbina ubijenog Živka iz Smedereva: Prodao kuću da bi živeo u starom lokalu, pa zbog novca završio iskasapljen

Živko I. (68) je nedavno prodao kuću u Smederevu i kupio je lokal u polunapuštenom tržnom centru, kako bi u njemu živeo. Međutim, 21. septembra pronađen je mrtav u tom istom lokalu, sa desetinama ubodnih rana, a jezivi zločin je polako počeo da se obmotava kada je policija identifikovala ubicu i otkrila da je svemu prethodio motiv iz koristoljublja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRODAO KUĆU KAKO BI ŽIVEO U NAPUŠTENOM LOKALU! Pratili ga zbog novca, a onda ga ISKASAPILI, tužna sudbina ubijenog čoveka iz Smedereva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023

Kako kažu meštani, bio je samotnjak, nije imao porodicu..Muškarac (68) je nedavno prodao kuću u Smederevu i kupio je lokal u polunapuštenom tržnom centru, kako bi u njemu živeo. Međutim, 21. septembra pronađen je mrtav u tom istom lokalu, sa desetinama ubodnih rana, a jezivi zločin je polako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.