Izvor: Blic, 02.Maj.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN U SPLITU Upucani mladić sav krvav leži na ulici i zapomaže (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Splitska policija sinoć je tragala za napadačem (36) na mladića (27) koji je oko 19.45 sati upucan u kafiću Clo u Splitu. Pucnjavi je navodno prethodila svađa između te dvojice muškaraca, od kojih su obojica od ranije poznati policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vatreni obračun u Splitu: Mladić na betonu u lokvi krvi leži i doziva pomoć (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2018

Mladić star 27 godina pogođen je iz vatrenog oružja u splitskom kafiću Clo, a policija traga za napadačem (36)...Pucnjavi je juče navodno prethodila svađa između te dvojice muškaraca, od kojih su obojica od ranije poznati policiji. Na šokantnim snimcima vidi se kako pogođeni mladić leži...

Nastavak na BKTV News...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŠOKANTNE SCENE POSLE PUCNJAVE U SPLITU: Otkriveno ko su učesnici krvavog obračuna, obojica dobro poznati policiji

Izvor: Kurir, 02.Maj.2018

Splitski mladić, Marko Bekavac (27) upucan je sinoć u tom gradu, a na šokantnim snimcima moglo se videti kako leži na zemlji i sav krvav u agoniji doziva pomoć.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.