Vatreni obračun u Splitu: Mladić na betonu u lokvi krvi leži i doziva pomoć (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Maj.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatreni obračun u Splitu: Mladić na betonu u lokvi krvi leži i doziva pomoć (VIDEO)

Mladić star 27 godina pogođen je iz vatrenog oružja u splitskom kafiću Clo, a policija traga za napadačem (36).

Pucnjavi je juče navodno prethodila svađa između te dvojice muškaraca, od kojih su obojica od ranije poznati policiji. Na šokantnim snimcima vidi se kako pogođeni mladić leži na betonu i sav krvav u agoniji doziva pomoć. Nekoliko ljudi okupilo se oko njega i svojom odećom su pokušali da mu zaustave krvarenje dok ne stigne hitna pomoć.

Uznemirujući >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prizor snimio je neko od prolaznika, a na snimku se vidi i dolazak kola hitne pomoći, nakon čega je mladić prebačen u bolnicu.



Prema informacijama u utorak uveče, ranjeni mladić nije bio životno ugrožen. Iako policija još istražuje motiv napada koji je zgrozio Splićane, nagađa se kako je reč o obračunu zbog novca.

Ovo je samo jedan u nizu brutalnih obračuna na splitskim ulicama poslednjih meseci. Osim sve učestalijih paljevina automobila, Splićani su svedočili i nekolicini oružanih sukoba na ulicama.

Autobus pun putnika se prevrnuo u Srbiji, veliki broj povređenih, intervenisale tri ekipe Hitne pomoći

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Splićanin zapomagao u lokvi krvi, prolaznici ga previjali

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2018

Splitska policija od utorka uveče traga za 37-godišnjim Ivanom Giljanovićem, napadačem kojeg se sumnjiči da je u kafiću "Clo" u Splitu zapucao na 27-godišnjaka i tom prilikom ga teško ranio Splitska policija od utorka uveče traga za 37-godišnjim Ivanom Giljanovićem, napadačem...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.