Izvor: Blic, 25.Feb.2021, 07:58

Nova sednica Kriznog štaba sutra, NEIZVESNOST RASTE: Kakve nam mere prete za vikend, da li se i šta sve ZATVARA

Krizni štab za borbu protiv korona viursa juče nije doneo nikave nove odluke. Sednica je bila napeta, čule su se čak i ideje da bi nam u ovoj alarmantnoj situaciji sa koronom pomoglo jedino to da se sve zatvori na pet dana, a šta će tačno biti, saznaćemo sutra, za kada je zakana nova sednica ovog vladinog tela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA NAS ČEKA ZA VIKEND: Raste neizvesnost pred sutašnju sednicu Kriznog štaba, da li se i šta sve ZATVARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021

Naime, još tokom trajanja sednice, proširila se vest da je dr Kon predložio da se sve zatvori na pet dana, ne u smislu policijskog sata, već da nijedan objekat koji se bavi uslužnim delatnostima ne radi pet dana...Krizni štab za borbu protiv korona viursa juče nije doneo nikave nove odluke. Sednica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.