Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 22:43

Njena lepota Srbiji je donela titulu ambasadora ekologije! Mlada Gročanka je "Miss Eco Europe", uz to je među 100 najboljih na medicini, a talenata ima sto! (FOTO, VIDEO)

Zvanična misica "Eco Europe" za 2023. godinu je lepa Gročanka Kristina Radosavljević (27), a ova prestižna titula automatski znači i da je Srbija postala zvanični ambasador za ekologiju za ovu godinu! Pored toga što je doktorka, na specijalizaciji je pedijatarije, jedna od 100 najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta, mlada Gročanka u slobodno vreme slika, peva izvornu muziku, a kako sama kaže, voli da provodi vreme i u kuhinji, pripremajući raznovrsna tradicionalna jela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.