Izvor: Blic, 26.Nov.2023, 13:58

Nesvakidašnja situacija na Zlatiborskom putu: Krave blokirale saobraćaja kod Borove Glave, vozači morali da čekaju jer životinje ližu so (FOTO)

Putari na Zlatiboru moraju da se bore protiv snega i vetra, ali izgleda i protiv krava! Oni su na kolovoz posuli so kako je prethodna dva dana sneg padao u ovom kraju ne bi li smanjili i klizavost puta, ali su tako privukla i veliki broj zlatiborskih krava koje ne mogu da odole a da ne dođu i poližu so.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MISLILI SMO DA JE ZASTOJ ZBOG RADOVA..." Neverovatna scena na putu Nova Varoš-Zlatibor (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Putari posuli so zbog velikog snega, krave navalile da ližu...Magistralni put Nova Varoš - Zlatibor je zahvaljujući vrednim i požrtvovanim putarima prohodan za saobraćaj, na kolovoz je posuta so kako bi se klizavost maksimalno smanjila, a vozači bili apsolutno bezbedni. Međutim, kao i prethodnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.