Izvor: Blic, 11.Avg.2023, 13:33

Ne planirajte letovanje bez ovog preparata: Ukoliko se spremate na odmor, obavezno krenite sa njim najmanje pet dana pre puta

Da li postoji lepši način da se odmorite, udaljite od svakodnevice i stresa - od putovanja? Za neke sigurno postoji, ali većina nas vrlo rado spakuje kofere i pobegne negde makar na produženi vikend. U toku leta, putovanja su učestalija nego tokom godine, jer je i sezona godišnjih odmora u jeku. To su oni dani koje svi iščekujemo tokom godine, pažljivo planiramo gde ćemo, šta ćemo obići, šta ćemo poneti od garderobe, ali i pravimo malu putnu apoteku da nam se nađe na putovanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.