Izvor: Blic, 03.Feb.2021, 12:03

"Ne možemo pretpostaviti da posle strašne 2020, koja je dovela do najveće krize u poslednjih 100 godina, DOLAZI BOLJA 2021."

Ova godina bi mogla biti istorijska - i to u pozitivnom smislu. Sedamdeset pet godina od izvorne „Godine nulte“ po završetku Drugog svetskog rata, ponovo imamo priliku da krenemo iznova. Proces koji je usledio nakon 1945. bio je u bukvalnom smislu proces obnove na ratnim ruševinama. Ovog puta fokus je i dalje na materijalnom svetu, ali i na mnogo čemu drugom. Moramo da stremimo višem stepenu društvene sofisticiranosti i postavimo solidne temelje za buduću dobrobit svih ljudi i čitave planete.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.