Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 14:09

Nakon rekonstrukcije, Savska ulica će zablistati kao jedna od najlepših u Beogradu! Saznajte kako će izgledati ovaj sve popularniji deo samog centra grada

Kao mladi par koji se tek venčao, imali smo milion i jednu želju. I gde da otputujemo, i gde da kupimo stan, i kako ćemo da ga opremimo pre nego što postanemo roditelji, i još puno toga. Za početak, ovog proleća smo išli u Rim na medeni mesec i bilo je božanstveno. Lepota koje smo se nagledali u Rimu ostavila je na nas snažan utisak. I kada smo počeli da tragamo za stanom koji bi bio naš dom, tražili smo baš to - spoj lepote, uređenog okruženja i funkcionalnosti. Nakon mnogo razmatranja koji bi to deo grada bio, došli smo do Beograda na vodi i to upravo onog dela koji se nalazi u Savskoj ulici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.