Izvor: Blic, 10.Maj.2020, 00:05

Nakon popuštanja mera, zaražene 22 osobe: Na Braču ipak DELIMIČNI KARANTIN, putovanje samo uz propusnice

Načelnik Nacionalnog štaba civilne zaštite Davor Božinović objavio je da se od danas zabranjuje napuštanje mesta prebivališta na Braču u trajanju od 14 dana zbog epidemiološke situacije na tom ostrvu na kom su 22 osobe zaražene. Druga je odluka da se hrvatskim državljanima omogućuje odlazak u inostranstvo, a strani državljani moći će ući u Hrvatsku kada postoje privredni interesi ili neodložni lični razlozi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvorene granice Hrvatske, uz pridržavanje preporuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2020

Granice Hrvatske od jutros su otvorene, a prema toj odluci hrvatskim državljanima se omogućava dolazak iz, odnosno odlazak u inostranstvo uz poštovanje opštih i posebnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravlje...Krizni šta je objasnio da na ulazak u Hrvatsku imaju pravo i građani država članica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.