Izvor: Blic, 21.Avg.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon OMETANJA potrebna su 23 minuta da vratite PAŽNJU NA POSAO

Oslobađanje od stresa na poslu ključno je za produktivnost, a u tome pomažu kratka šetnja, nekoliko minuta meditacije ili lagano vežbanje oko radnog stola. Ako ne ustanete od stola ili ne odmaknete pogled od ekrana u toku radnog dana, vaš mozak će se na kraju osećati potpuno sprženim. Ipak, svesno odlaženje na pauzu je jedno, dok je nehotično odvraćanje pažnje nešto sasvim drugo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stalno vas prekidaju dok radite? Evo koliko vam treba vremena da se ponovo usresredite na posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019

Tokom posla veliki broj ljudi je podložno stalnim ometanjem pažnje..Oslobađanje od stresa na poslu ključno je za produktivnost, a u tome pomažu kratka šetnja, nekoliko minuta meditacije ili lagano vežbanje oko radnog stola. Ako ne ustanete od stola ili ne odmaknete pogled od ekrana u toku radnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.