Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 11:55

Najsloženiji tunel na putevima koji je u novije doba izvođen u Srbiji! Pogledajte kako teče gradnja auto-puta do Požege (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je jutros radove koji se izvode u tunelu Munjino brdo, na deonici auto-puta Pakovraće – Požega i uverio se da izgradnja teče po planu, kako bi ta deonica, u skladu sa obećanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bila zavšrena i puštena u saobraćaj u oktobru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vesić: Izgradnja tunela Munjino brdo teče po planu, deonica gotova u oktobru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2024

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je jutros radove koji se izvode u tunelu Munjino brdo, na deonici autoputa Pakovraće - Požega i uverio se da izgradnja teče po planu, kao i da će deonica biti zavšrena i puštena u saobraćaj u oktobru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.