Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 14:30

Na Sajmu automobila i motocikala ponudu će ove godine predstaviti oko 280 izlagač - fokus će biti na ovim modelima

Međunarodni sajam automobila "DDOR BG Car Show 08" i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopašion", održaće se na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta 2024. godine, osmi put u ovom formatu pod sloganom "Šampion koji traje", i okupiće oko 280 izlagača sa više od 60 automobilskih i moto brendova i 98 premijera, najavili su danas na zajedničkoj konferencija za medije predstavnici Beogradskog sajma, Srpske Asocijacije uvoznika vozila i delova i DDOR Osiguranja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sajam automobila i motocikala u Beogradu od 21. do 27.marta

Izvor: Danas, 14.Mar.2024

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion", jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu, biće održani na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta 2024. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.