Izvor: Blic, 22.Maj.2022, 10:59

NOVI SAD JE OSTAO BEZ KULTNOG MESTA ZA IZLAZAK Klub u kome su svoje prve nastupe imali "Riblja čorba", "Prljavo kazalište", Lepa Brena, SRUŠEN JE i otišao u istoriju (foto, video)

Kuća u kojoj je bio čuveni novosadski klub "Točak" srušena je juče. Mesto na kom su svirke imali najveći bendovi i najpopularniji pevači sa prostora bivše Jugoslavije, otiša je u legendu i zvanično je nestalo jedno od kultnih novosadskih mesta za izlazak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO Srušena legendarna restoteka "Točak": Novosađani ostali bez još jednog kultnog mesta

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2022

Srušeno je jedno od nekada najpoznatijih mesta za izlazak u Novom Sadu. Iako već dosta dugo nije radila, objekat u kom se nalazila diskoteka "Točak" srušen je u subotu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.