Izvor: Blic, 11.Jun.2020, 20:02

NOVE MERE U VRTIĆIMA Od juče pooštrena zaštita, a ovo pravilo važi za roditelje

Pojedine predškolske ustanove u Srbiji, od danas su pooštrile mere koje su tek malo olabavljene u vrtićima prethodnih dana kada se korona virus smirio. U pojedinim vrtićima, deca se od danas dovode samo do ulaza, gde ih preuzimaju vaspitači i vode od grupe. Takođe, zaposleni u vrtićima su vratili vizire, piše portal "Telegraf".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vrtići dodatno pooštrili mere zbog korona virusa: POSEBNA PROCEDURA za roditelje prilikom primopredaje dece

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Pojedine predškolske ustanove u Srbiji, od danas su pooštrile mere koje su tek malo olabavljene u vrtićima prethodnih dana kada se korona virus smirio Pojedine predškolske ustanove u Srbiji, od danas su pooštrile mere koje su tek malo olabavljene u vrtićima prethodnih dana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.