Izvor: Blic, 01.Jul.2020, 16:55

NOVE CRNE VESTI IZ NOVOG PAZARA Od korona virusa umrle tri osobe, sedmoro na respiratoru

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek izjavio je danas da su u poslednjih 24 sata umrla tri osobe zaražene korona virusom, dok su trenutno na lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi 104 pacijenta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Za poslednja 24 sata umrlo troje, trenutno 104 kovid pacijenta

Izvor: Danas, 01.Jul.2020

Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek izjavio je danas da su u poslednjih 24 sata umrle tri osobe zaražene korona virusom, dok su trenutno na lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi 104 pacijenta.

Nastavak na Danas...

Novi Pazar: Tri pitanja bez odgovora

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2020, 12:24

Kako je moguće da je juče u Srbiji od posledica kovida-19 ukupno preminulo četvoro, od koji je troje bilo iz Novog Pazara, zašto je u novopazarskoj bolnici bilo došlo do ukrštanja crvenih i zelenih zona i zašto je prethodni direktor bolnice Meho Mahmutović na lečenju u Beogradu, pitanja su na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.