Izvor: Blic, 12.Jun.2020, 14:15

NO SLEEP: Zagrevanje za EXIT uz ARTBAT i veliku open-air žurku 10. i 11. jula u Beogradu!

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrevanje 10. i 11. jula pod nazivom „No Sleep Till EXIT“! Na prostoru ispred kolosalnih silosa „Žitomlina“ na Dorćolu, tik uz Dunav, nastupiće trenutno najtraženiji DJ duo na svetu ARTBAT, kojima će to biti prvi međunarodni nastup posle četiri meseca pauze! Biće to ujedno i prilika da u Beogradu predstave njihov novi planetarni hit „For A Feeling“, koji se ne skida sa svetskih radio stanica još od objave u aprilu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagrijavanje za Egzit uz Artbat i veliku žurku u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2020

BEOGRAD - U duhu proslave 20. rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, Egzit sprema i veliko beogradsko zagrijavanje 10. i 11. jula pod nazivom "No Sleep Till EXIT".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.