NESTAO DRAGIĆ U BEOGRADU Pre 6 dana krenuo po penziju i od tada mu se gubi svaki trag: Porodica moli za pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 10:43

NESTAO DRAGIĆ U BEOGRADU Pre 6 dana krenuo po penziju i od tada mu se gubi svaki trag: Porodica moli za pomoć

Ako ga vidite pozovite policiju.

Dragić Todorović (66) nestao je u Beogradu pre šest dana. Porodica od tada nema nikakve informacije o njemu.

Kako kaže njegova snaja Jelena, Dragić je 10. februara krenuo na Mirijevo po penziju i, kako je porodici rekla njegova supruga, više se nije vratio.

On kod sebe nije imao mobilni telefon, pa porodica nije imala način da kontaktira sa njim.

Na sebi je imao plavi džemper >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , nisam sigurna da li je nosio farmerke ili pantalone. Mi smo prijavili slučaj policiji kada smo u ponedeljak ujutru stigli iz inostranstva, ali mislim da je rodbina isti dan prijavila da ga nema. Od kada je taj dan izašao iz kuće, nemamo nikakve informacije o njemu, samo da ga pronađemo - kaže Jelena.

Porodica moli da se, ukoliko vidite Dragića, obratite najbližoj policijskoj stanici ili pozovete na broj telefona 062/8973929.

Srbija Danas/Telegraf.rs/J.O./Prenela: J.M.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESTAO ĐORĐE (15) IZ UBA Krenuo biciklom kod drugova u Kačarevo i od tada mu se gubi svaki trag, majka neutešna: "Nije mi jasna ta koliba!"

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Tinejdžer Đorđe Despotović (15) iz Uba nestao je juče u jutarnjim časovima, krenuvši za Kačarevo i od tada mu se gubi svaki trag. Njegova majka Jelena moli za pomoć sve ukoliko ga budu videli da odmah prijave policiji i nada se da će joj se sin vratiti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.