Izvor: Blic, 16.Feb.2024, 17:09

NESTAO ĐORĐE (15) IZ UBA Krenuo biciklom kod drugova u Kačarevo i od tada mu se gubi svaki trag, majka neutešna: "Nije mi jasna ta koliba!"

Tinejdžer Đorđe Despotović (15) iz Uba nestao je juče u jutarnjim časovima, krenuvši za Kačarevo i od tada mu se gubi svaki trag. Njegova majka Jelena moli za pomoć sve ukoliko ga budu videli da odmah prijave policiji i nada se da će joj se sin vratiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTAO ĐORĐE DESPOTOVIĆ (15) IZ UBA: Njegova poslednja reč "KOLIBA" je velika misterija i majka je zbunjena, "Ne znam šta je pod time mislio" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Rekao je da se sa drugaricama nalazi u "kolibi" i posle toga mu se gubi svaki trag...Tinejdžer Đorđe Despotović (15) iz Uba nestao je juče u jutarnjim časovima, krenuvši za Kačarevo i od tada mu se gubi svaki trag. Njegova majka Jelena moli za pomoć sve ukoliko ga budu videli da odmah prijave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.