Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 23:12

NESTALA ANA IZ BEOGRADA Poslednji ju je video bivši muž, a od nje nema ni traga ni glasa već 24 dana: U autobusu našli njenu torbu sa samo jednim papirom

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVE MI JE SUMNJIVO, MOLIM SE DA NISAM U PRAVU" Beograđanka nestala pre 24 dana, bivši muž u strahu, opisao njihov POSLEDNJI SUSRET

Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 16:32

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Nakon što je izašla iz autobusa na liniji broj 23, gubi joj se svaki trag. Međutim, u autobusu je zaboravila torbu u kojoj se nalazio dokument sa brojem telefona njenog bivšeg muža.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.