Izvor: Blic, 11.Maj.2020, 21:53

"NEMA RAZLOGA ZA VEĆU ZABRINUTOST" Gašić: Verujem da će još biti izazova, ali ćemo pronaći način da ih prevaziđemo

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić ocenila je da građani Srpske nemaju razloga za veću zabrinutost u narednom periodu kada je reč o izazovima koje nosi epidemija korona virusa, te da je neophodno da građani prilagode život i potrebe epidemiološkoj stuaciji u Srpskoj i merama kojih treba da se pridržavaju kako bi se sprečilo širenje virusa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gašić: Građani nemaju razloga za veću zabrinutost, biće još izazova

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić ocijenila je da građani Srpske nemaju razloga za veću zabrinutost u narednom periodu kada je riječ o izazovima koje nosi epidemija virusa korona, te da je neophodno da građani prilagode život i potrebe epidemiološkoj ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.