Izvor: Blic, 13.Jan.2024, 22:38

"NEDOSTAJEŠ, MEDENA MOJA DEVOJČICE" Oglasila se majka Nevene (20), koju je ubio muž policajac: "Dužna sam da obavim ono što se od mene očekuje"

- Osećam sve veću prazninu, a duša boli sve jače. Nedostajanje je svakoga dana sve bolnije. Praznici su bili preteški bez tebe, bol koju sam doživela u trenutku kada nisam mogla da te pozovem i da ti poželim srećan rođendan, ne može se opisati - napisala je neutešna majka Nevene Pavlović (20) koju je u stanu u Grockoj prošle godine ubio suprug, inače policijski službenik, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nedostaješ, medena moja devojčice": Reči majke Nevene (20), koju je muž policajac ubio u Grockoj, kidaju dušu

Izvor: 24sedam.rs, 13.Jan.2024

"Vreme nikada neće biti od pomoći da se tvoja duša izleči za gubitak onoga koga si sam doneo na ovaj svet", navela je Ivana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.