Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 15:34

"NEĆE DONETI DOBRO" Zastava "velike Albanije" ponovo na mitingu u Tetovu

Zamenik premijera Severne Makedonije Artan Grubi naveo je da su događaji i ikonografije poput jučerašnje gde je na mitingu stranke BESA Biljalja Kasamija ponovo podignuta zastava "velike Albanije" nepotrebni ističući da neće doneti dobro ni Albancima, niti Makedoncima, prenosi RTV 21.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema kraja provokacijama: Ponovo prikazana zastava Velike Albanije

Izvor: B92, 26.Avg.2023

Prvi viceprremijer S. Makedonije Artan Grubi ocenio je da je isticanje zastave "velike Albanije" na događajima u organizaciji Opštine Tetovo nepotreban incident..Grubi, visoki funcioner vladajuće albanske partije DUI, rekao je da je jučerašnja ponovna pojava gradonačelnika Tetova i lidera opzicione...

Nastavak na B92...

Zastava „velike Albanije“ ponovo u Tetovu, Grubi: To niije dobro, pogotovo kada nam dođe Eskobar

Izvor: Danas, 26.Avg.2023

Zamenik premijera Severne Makedonije, Artan Grubi, govorio je danas o događaju u petak u Tetovu, gde je na mitingu stranke Biljala (Bilall) Kasamija ponovo podignuta zastava „autohtoni”.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.