Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 09:49

NAPADAČ SE SAM PREDAO POLICIJI! Stariji muškarac pucao na oca predsednika opštine koji je i poznati advokat u Petrovcu na Mlavi

Stariji muškarac je jutros oko 7 časova na ulici u centru Petrovca na Mlavi ispalio hice u advokata Peru Nedinića, nakon čega se predao policiji, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stariji muškarac hicem iz pištolja ranio oca predsednika opštine Petrovac na Mlavi

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

S. D. (80) je jutros oko 7 časova na ulici u centru Petrovca na Mlavi ispalio hice u advokata P. N, nakon čega se predao policiji.

Nastavak na Radio 021...

PREDAO SE MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U ADVOKATA! Isplivali novi detalji napada u Petrovcu na Mlavi! Ovo je mogući motiv?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Težak napad dogodio se danas u Petrovcu na Mlavi..Otac predsednika opštine u Petrovcu na Mlavi (77) povređen je kada je na njega pucao stariji muškarac (80) otac lica sa kojim je bio u sukobu...Kako mediji nezvanično saznaju napad se dogodio oko 7.30 sati na prakingu u centru Petrovca na Mlavi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.