PREDAO SE MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U ADVOKATA! Isplivali novi detalji napada u Petrovcu na Mlavi! Ovo je mogući motiv?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:33

PREDAO SE MUŠKARAC KOJI JE PUCAO U ADVOKATA! Isplivali novi detalji napada u Petrovcu na Mlavi! Ovo je mogući motiv?!

Težak napad dogodio se danas u Petrovcu na Mlavi

Otac predsednika opštine u Petrovcu na Mlavi (77) povređen je kada je na njega pucao stariji muškarac (80) otac lica sa kojim je bio u sukobu.

Kako mediji nezvanično saznaju napad se dogodio oko 7.30 sati na prakingu u centru Petrovca na Mlavi na oko 10 metara od policijske stanice.

Sumnja se da je osumnjčeni sačekao muškarca na parkingu i pucao u njega. Navodno je ispalio četiri metaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a samo ga je jedan okrzao po glavi - objašnjava izvor za medije upoznat sa slučajem i dodaje:

- Poznajem obojicu, sukob između ove dve porodice traje već neko vreme, a bilo je i pretnji po život. Naime, lice građevinski radnik, je svojevremeno sa Perom sagradio vikendicu, koju mu je kasnije, navodno potpuno oduzeo. Zbog toga su on i njegova porodica su bili očajni, a nakon nekog vremena je, kako se priča, lice koje je izvršilo krivično delo počelo i da preti žrtvi da će ga ubiti, jer mu je prevario sina. Ovo pričam jer postoji sumnja da bi to mogao zapravo da bude motiv pucnjave koja se jutros dogodila - objasnio je naš sagovornik koji nije želo da mu objavljujemo ime.

Prema našim nezvaničnim informacijama napadač je navodno pokušao da ubije i predsednika opštine. Ipak šta se tačno dogodilo utvrdiće istražni organi.

Policija je nakon pucnjave obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo, ali i motov ove pucnjave. Napadač se predao odmah nakon pucnjave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.