Izvor: Blic, 09.Jun.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U HRVATSKOJ Mladići pretučeni na Braču, napadači vikali: "KO JE OD VAS SRBIN?"

Pet osoba, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba. Policija je obavila da sumnja da su mladići napadnuti, jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?": Mladići pretučeni na Braču

Izvor: B92, 09.Jun.2019

Pet osoba, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba...Policija je obavila da sumnja da su mladići napadnuti, jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji...Napadnuto je pet mlađih osoba od 21 do 26 godina, među kojima...

Nastavak na B92...

BRUTALAN NAPAD U BRAČU: Uz povike 'Ko je od vas Srbin, ko je Srbin?' - pretučena četiri mladića i jedna devojka

Izvor: RTV Pink, 10.Jun.2019, 09:14

Pet osoba, među kojima dva mladića srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba. Policija je saopštila da se sumnja da su mladići napadnuti jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.