Srbi napadnuti na Braču!

Izvor: Mondo, 09.Jun.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi napadnuti na Braču!

Pet lica, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše je povređeno na Braču kada ih je napalo više osoba.

Foto: MONDO/Danijela Pašić

Policija je objavila da sumnja da su mladići napadnuti, jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.

Napadnuto je pet mlađih osoba od 21 do 26 godina, među kojima je jedna devojka.

Napad se dogodio jutros u 4.00 časa u Ulici Hrvatskih velikana, a policija je uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dvojicu mladića od 22 i 19 godina. Kod dvadesetdvogodišnjaka je utvrđeno da je bio u alkoholisanom stanju.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog pokušaja nanošenja teške telesne povrede. On će tokom večeri biti predat u pritvor.

Iz policije su naveli da su osim krivične prijave, protiv dvojice mladića podneti optužni predlozi s obzirom na to je da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da su oštećeni napadnuti jer su se među njima nalazili pripadnici srpske nacionalnosti.

Hrvatski istoričar zemljacima: Ipak ste vi idioti!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD U HRVATSKOJ Mladići pretučeni na Braču, napadači vikali: "KO JE OD VAS SRBIN?"

Izvor: Blic, 09.Jun.2019

Pet osoba, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše su povređeni na Braču kada ih je napalo više osoba. Policija je obavila da sumnja da su mladići napadnuti, jer su srpske nacionalnosti, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.