Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 19:08

NA POROĐAJ SA MUŽEM, ALI I MAJKOM, SESTROM, DRUGARICOM Trudnice u Beogradu mogu da povedu koga god žele, prisustvo je besplatno, a ovo su uslovi

Dolazak bebe na svet je poseban dan za svaku ženu, ali ono što mnoge plaši jeste sam porođaj. U zavisnosti od toga o kakvoj je trudnoći reč, zavisi i to kako će se odvijati rođenje bebe. Ono što svakoj ženi u tom momentu treba, jeste neko od njenih bližnjih koji bi se tu našao kao podrška. Uglavnom su to muževi, ali ono što većina ne zna to je da porođaju u beogradskim porodilištima mogu da prisustvuju i majka porodilje, ali i sestra, drugarica... To je moguće u GAK Višegradska, GAK Narodni front, Zvezdara, a tu mogućnost najavio je i KBC Zemun.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.