Izvor: Blic, 22.Sep.2023, 21:51

"Molim vas, otpratite me do bolnice, dete mi je povređeno! HITNO JE!": Policajac Slavko dobio je najdramatičniji poziv u karijeri, nekoliko minuta kasnije SPASIO JE ŽIVOT JEDNE BEBE (FOTO)

"Bio je uplašen i kroz prozor vozila panično mi je rekao: "Molim vas otpratite me do bolnice, dete mi je povređeno! Hitno je!", opisujem nam Slavko Cvetić, saobraćajni policajac, dramu koja se prošlog četvrtka odigrala u Beogradu. Bez razmišljanja, na motoru je uz pomoć kolega bio akter herojske trke za život pod rotacijama i tako spasio život jednogodišnjeg dečaka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MOLIM VAS, DETE MI JE POVREĐENO, HITNO JE" Policajac-heroj neverovatnom umešnošću spasio dečaka (1) i prevezao ga do Tiršove

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023

Motor policajca Cvetića probijao se kroz gustu kolonu vozila neverovatnom brzinom...Popodnevni špic. Gužva, kao i obično. Kolona automobila koji stoje u mestu i među njima jedna porodica u čijim kolima se nalazi povređeno dete. Dečak (1) pao je sa stolice i zadobio povrede glave, a porodica ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.