Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 15:28

Mirović na otvaranju manifestacije posvećene 200. godišnjici rođenja Branka Radičevića

U Sremskim Karlovcima danas je počela manifestacija „Prolećni Brankovi dani 2024“, koja je ove godine u znaku obeležavanja dvesta godina od rođenja Branka Radičevića, a predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, koji je ujedno i predsednik Odbora za obeležavanje ovog velikog jubileja, na svečanosti je poručio da je Pokrajinska vlada podržala tu inicijativu Karlovačke gimnazije zbog značaja Branka Radičevića, jednog od najvećih pesnika srpskog romantizma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvorena manifestacija posvećena 200-godišnjici rođenja Branka Radičevića

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2024

SREMSKI KARLOVCI – U Sremskim Karlovcima danas je počela manifestacija „Prolećni Brankovi dani 2024″, koja je ove godine u znaku obeležavanja dvesta godina od rođenja Branka Radičevića, a predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, koji je ujedno i predsednik Odbora za obeležavanje ovog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.