Izvor: Blic, 18.Feb.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nakon Niša i Vranja, stanovi za bezbednjake i u Kraljevu i Kragujevcu

U Srbiji se u infrastrukturu nije ulagalo decenijama, a danas imamo stabilan budžet, grade se fabrike, ekonomija raste i kroz novi investicioni ciklus u infrastrukturne projekte u drumskom i železničkom saobraćaju ulažemo pet milijardi evra, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Ulažemo pet milijardi u infrastrukturu Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2019

U novom investicionom ciklusu u infrastrukturne projekte u drumskom i železničkom saobraćaju uložićemo pet milijardi evra, rekla je danas ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović...Ona je, gostujući na TV Hepi, rekla da su povezivanje regiona i stabilnost...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.