Izvor: Blic, 07.Feb.2022, 12:19

Matejev otac šokiran pričom o spidu: Poznajem svog sina, nikada nije uzimao narkotike

Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana nakon njegovog nestanka - rekao je Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša nakon što je Pink objavio da je njegov sin s drugovima kupovao drogu spid na putu ka Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HITNO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: "Zabezeknut sam najnovijim informacijama iz istrage"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

Prema rečima očajnog oca, on i dalje ostaje u Beogradu..."Mateja dobro poznajem i ponovo tvrdim da nikada, ali nikada nije uzimao narkotike. Ja sam zabezeknut informacijom koja se pojavila u medijima da su na putu za Beograd kupili spid. Ako je iz istrage, pa kako se ona pojavljuje mesec i deset dana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.