Izvor: Blic, 20.Mar.2023, 14:43

MRTVA SVINJA SA PRASETOM LEŽI U LOKVI KRVI Objavljeni snimci jezivog tretmana životinja u Poljoprivrednoj školi u Futogu: Krava umire u mukama jer je neko ZABORAVIO da joj da lek?!

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad "SPANS" na društvenim mrežama je obavestilo javnost da je u proteklih nekoliko dana došlo u posed više uznemirujućih snimaka i fotografija koji su nastali u štali Poljoprivredne škole iz Futoga u kojoj đaci (pojedinih smerova) obavljaju praktičnu nastavu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svinja mrtva, krava ne može da ustane: Snimci iz Poljoprivredne škole u Futogu uznemirili javnost

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2023

Internetom su se proširile fotografije i snimci nehumanog tretmana prema životinjama u Poljoprivrednoj školi u Futogu, a direktor škole kaže da postoje logična objašnjenja za sve.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.