Izvor: Blic, 21.Nov.2023, 16:49

"MONEY FOR NOTHING": Mark Nofler prodaje gitare na kojima su nastali hitovi grupe "Dire Straits": Budite sigurni da ću biti tužan kada vidim da odlaze

Mark Nofler, bivši lider britanske rok grupe "Dire Straits" najavio je danas da će na aukciji u "Kristiju" početkom naredne godine na prodaju ponuditi svoju kolekciju od više od 120 gitara i pojačala koje je koristio tokom svoje bogate karijere duže od pet decenija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gitare od 300 do pola miliona funti na aukciji od 1. januara! Frontmen grupe "Dajer Strejts" Mark Nofler prodaje svoju kolekciju od 120 gitara

Izvor: Blic, 22.Nov.2023, 10:07

Frontmen grupe Dajer Strejts (Dire Straits) Mark Nofler najavio je da će sledeće godine na aukciji u londonskom Kristiju ponuditi kolekciju gitara rekavši da svoje instrumente smatra "starim prijateljima".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.