Izvor: Blic, 31.Jul.2021, 23:06

"MOJ NAROD NIKAD NIJE PRISTAO NA ĆUTANJE" Nenad Jezdić za NIN o politici, rijalitiju, podelama u Srba: Razumem mlade koji odlaze iz zemlje, ali jedini moj život je ovde

U isto vreme Nenad Jezdić, jedan od najtraženijih srpskih glumaca, snimao je serije, Branilac, Junaci našeg doba, Kamiondžije i Radio Mileva. Zbog te četiri serije intervju za NIN morao je da sačeka tri meseca, do prve manje „pauze“, u kojoj Jezdić otvoreno govori o svim problemima i podelama u srpskom društvu, čije je posledice iskusio i na sopstvenoj koži. A onima koji misle da je njegova odluka da pokrene proizvodnju rakije od voća koje je sam zasadio na neki način bio beg od realnosti, odgovara da je to zapravo bio - beg u realnost.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.