Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 17:27

"MOGAO SAM DA LETIM DO SKOPLJA, ALI NISAM PONEO PASOŠ" Nastradali Miroljub iz Niša bio jedan od najboljih padobranaca u Srbiji a evo zbog čega je VAŽIO ZA LEGENDU

Paraglajderista Miroljub Janićijević, koji je nastradao juče kod Niške Banje prilikom poletanja sa brda Koritnjak, bio je jedan od najboljih i najiskusnijih padobranaca i paraglajderista u Srbiji, saznaje "Blic". Janićijević je bio penzionisani pripadnik 63. padobranske brigade - padobranstvom se bavio 35 godina, paraglajdingom tri decenije a pojedine rekorde koje je on postavio jezdeći "plavim visinama" do sada još niko nije uspeo da obori.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.