Izvor: Pančevac-online.com, 21.Apr.2023, 21:06

TRAGEDIJA U NIŠKOJ BANJI: Poginuo paraglajdista na uzletištu Koritnjak

Ratni veteran Miroljub Janićijević (53) iz Niša poginuo je danas oko 14.30 prilikom poletanja paraglajderom na uzletištu Koritnjak iznad Niške Banje. – Dobili smo prijavu oko 14.50 da je muškarac pao u ataru sela Koritnjak. Uviđaj je izvršen, obavešteno je nadležno tužilaštvo i naložena je obdukcija tela – rečeno je u PU Niš. SAOBRAĆAJNA NEZGODA […] The post TRAGEDIJA U NIŠKOJ BANJI: Poginuo paraglajdista na uzletištu Koritnjak appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paraglajderista poginuo na uzletištu iznad Niške Banje

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2023

Ratni veteran (53) iz Niša poginuo je oko 14.30 prilikom poletanja paraglajderom na uzletištu Koritnjak iznad Niške Banje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Poginuo paraglajderista u blizini Niške Banje

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2023

Muškarac iz Niša poginuo je danas u 14:30 u selu Koritnjak u blizini Niške banje prilikom poletanja paraglajderom...Iako još uvek nije poznat tačan uzrok zbog koje je izgubio kontrolu na paraglajderom, mediji, nezvanično prenose, da je u problem nastao iznenadnim zatvaranjem desnog krila...Iz policije...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.