Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 16:41

MIROSLAV ILIĆ IZGUBIO NA SUDU OD BIVŠE LJUBAVNICE Podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane, oglasio se njen advokat

Još jedan postupak između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović je okončan, a ovog puta u korist bivše pevačeve ljubavnice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIROSLAV IZGUBIO NA SUDU od bivše ljubavnice: Nakon podnošenja KRIVIČNE PRIJAVE, oglasio se Mirjanin ADVOKAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023

Otkrio sve do detalja...Pevač, Miroslav Ilić, podneo je krivičnu prijavu protiv nekadašnje ljubavnice, Mirjane Antonović, za krivično delo povrede tajnosti postupka...Nakon suđenja, oglasio se Mirjanin advokat i otkrio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila pevača...- Danas sam dobio od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BURNA PROŠLOST BIVŠE LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA Mirjana Antonović bila u zatvoru i ludnici, ovako je pričala o ljubavi sa pevačem, a danas se viđaju samo NA SUDU

Izvor: Blic, 08.Feb.2023, 08:01

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović prošle godine je otkrila da je sud doneo odluku da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.